Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julhandla

Jag har torgskräck.
Värst är på julen, då alla julklappar ska införskaffas.
Och julgods som ska lagas.
jag får panik då.
Trots allt, tvingar jag mig själv till stan ändå.
Det finns jättemycket folk.
Allt bara snurrar, och jag känner hur dom tar på mig.
Fasthållen känner jag mig.
Dom tittar på mig, och pratar om mig.
Jag är så liten.
Dom springer.
Dom springer igenom mig, för för dom är jag bara luft.




Fri vers av Joel.
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-22 11:27



Bookmark and Share


    eva m h
Ja då är det inte lätt i trängseln som uppstår! Panik kan man ju nästan få även om man inte lider av torgskräck. En god ide är ju att handla innan den värsta julhandeln kör igång!

God Jul på dig!
2007-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Joel.
Joel.