Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckokakor.

Jag drömde inatt.
jag drömde om en lyckokaka.
Men utan kakform.
Utan det var dig jag drömde om.
och när jag vaknade låg du och,
tittade på mig med dom där bruna hundögonen.
och viskade \"jag tycker om dig\"




Fri vers av Joel.
Läst 366 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-22 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joel.
Joel.