Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidens egna vilja.

när vi låter tiden göra som den vill,
tynar vi sakta bort.
vi kan inte leva för evigt,
och ögonblicken är korta.
efter ett tag har vi rostat.




Fri vers av Joel.
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-21 10:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joel.
Joel.