Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vet inte om detta är rätt forum... men va faan det är ju hur roligt som helst

Bilden är INTE moddad, har själv tagit den på ICA Maxi utanför Laholm, två dar senare var den utbytt... :(




kanonerbjudande

förtydligade till texten på bilden

 

BORDSDUK                         79/st

Euroshopper

1,2x50m

________________________________________________ 

BORDSKUK                        44,90/st

Deco design

1,2x8m

Olika färger

 

lite mer... för pengarna




Övriga genrer av theperna
Läst 297 gånger
Publicerad 2007-09-20 05:48



Bookmark and Share


  Annette Andersson
kanon!
2007-09-21
  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna