Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

torka.

där står du med vindrutetorkaren i halsen
för att du inte förstod när jag sa:
torka, torka, torka BORT!

det var ju mina tårar jag menade.
att du aldrig fattar:

hur ska jag någonsin komma in under skjortan
där sanningen vilar tryggt i ditt bröst?
jag vill inget hellre än att få dela samma
pulsådersrytm som dig.
men då måste du hosta upp nyckeln och
låta mig krypa in där, in under.

för hur ska vi någonsin kunna älska
om vi inte pratar samma språk eller
ens hör samma toner som
strömmar ur högtalarna ?
man kan inte älska om man inte känner
eller förstår, hör eller ser den andra mittemot
eller kanske satt jag brevid,



ja det gjorde jag.




Fri vers av orsak
Läst 268 gånger
Publicerad 2008-07-01 13:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

orsak
orsak