Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ingenting är gratis


753.50

- En kram?
- ja tack
- Ett tröstande ord?
- ja tack
- Någon att prata med?
- ja tack
- någon som bryr sig om dig?
- ja tack
- var det bra så?
- ja
- då blir det 753,50 tack




Fri vers av härochnu
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-20 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

härochnu