Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla syster

Hon ser
hon slukar
hon hatar och älskar
dom är överallt
överallt!
affischer, tidningar, reklam, TV, löpsedlar
Överallt
ångest
beslutsamhet
vilja
smal midja, långa ben, stora bröst
ångest
beslutsamhet.

Styrkan

att inte se.

Styrkan

att förbli sig själv.

hon är 14
styrkan finn inte,
hon tynar.




Fri vers av härochnu
Läst 244 gånger
Publicerad 2007-09-20 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

härochnu