Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\"bra\"


Ibland önskar jag
att du
tog tag om mina axlar, höll mig upprätt.
jag orkar inte själv.
att du
sakta lyfte min haka
och mötte min blick
att du förstod

men

att jag
skulle be dig om de,
utsätta dig för mig.
känslan
av att vara en last
en börda…

Så när du frågar hur jag mår
svarar jag ”bra” ler och går därifrån.




Fri vers av härochnu
Läst 230 gånger
Publicerad 2007-09-20 22:21



Bookmark and Share


    hbr
Oj, kan bara säga att jag känner igen mig i det du skriver med, jättevackert.
2007-09-20
  > Nästa text
< Föregående

härochnu