Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tårar

Ögonvrån
Över kinden
Mot läppen
På läppen
Salt
Den smakar salt,
Du smakar salt




Fri vers av härochnu
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-20 22:22



Bookmark and Share


  Just Emotions
häftigt berörande.. applåd!!
2007-09-20
  > Nästa text
< Föregående

härochnu