Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

karusell

Du och jag
i en karusell,
det snurrar fort, fort.
både inuti och utanpå
fort,fort

Hur sak vi hinna,
så mycket jag vill hinna!
fort, fort
livet i 210 km/h
skynda!

fort, fort
och upp och ner
upponer
det är inte alltid lätt
att hinna
att orka

att leva




Fri vers av härochnu
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-20 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

härochnu