Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppet

Blåljusen larmade genom staden
Dess sirener tjöt skärande

Som varm kniv i smör
Strax var de framme på platsen

Folket hade stannat till under promenaden
Synen framför dom var förfärande

Kroppen den är skör
Nu började hjälpinsatsen

Men inget fanns att göra
ännu ett liv var slut

Folk brukade med henne köra
hon tänkte inget när hon tog klivet ut




Fri vers av Jobo
Läst 339 gånger
Publicerad 2007-09-20 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jobo
Jobo