Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vardagsbetraktelser


Ny dag

En väckarklocka ringer.
En smal blek arm.
En kraftig smäll, väckarklockan tystnar
En blek fot på ett kallt golv
en till
En molntät himmel
En ny dag




Fri vers av härochnu
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-21 09:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

härochnu