Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ögonblick av...?


va?

Oförklarigt
som från ingenstans
bränner det till bakom ögonlocken.
Minnet av…?
känslan av…?
Rädslan för…?
Hon vet inte vilket.
Ett hastigt flämtande andetag.
Ett långsamt ansträngt andetag.
Ett till
Ett djupt lugnande andetag

tillbaka!




Fri vers av härochnu
Läst 243 gånger
Publicerad 2007-09-21 09:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

härochnu