Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En av mina vänner är den som alltid orkar lyssna. Smått eller stort, spelar ingen roll. Hon finns där och jag känner stor värme och tacksamhet.


En vän


Jag behöver inte
säga många ord
förrän du
förstår

Redan mitt tonfall
säger dig
hur min dag
ser ut

Du tror inte
att du kan
göra något
för mig
för att
du inte
orkar
ge mig
ett handtag
fast du så
gärna vill

Tänk om
du visste
hur mycket
det betyder
för mig
att just du
finns till




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-21 11:36



Bookmark and Share


  Ronny Berk
vänner är värme... vackert och välformulerat...
2007-09-21
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP