Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Höst


Höstordlek


Snålkallsvepande vind
Höstlövsgulvirvel
Isstjärnevitpudrad
Sprödknasterfrusetgräs
Stearinfladderlågor
Hemtrevnadsbrasvärme




Fri vers av Hildegun Relefors
Läst 323 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-09-21 13:46



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Här sätter du mina känslor i svall vill jag lova...varje ord för sig målar upp en hösttavla för min syn!!!!
2007-12-13

  Fredrik Stillesjö
Hej Hildegun!

Älskar sådant här ordskapande! Bra, tycker vännen Fredrik
2007-09-25

  Delora
Härligt! Man blir både glad och varm när man läser det här!
2007-09-25

    Bim
Här ser man svart på vitt att hösten är en vacker årstid,-skulle vara snålblåsten som behöver yllemössa,-härlig ordlek!Hälsn.Bim
2007-09-21

  Marita Persson
mmm, låter underbart, vi tar in dessa i svenska akademiens ordlista, på stört!!
2007-09-21

    Regina E
Stämningsfulla ordkombinationer om hösten. Man får lust att tända en brasa direkt. Gillar speciellt \"sprödknasterfruset gräs\" (tycker det borde vara mellanrum där dock.)
2007-09-21

  Ronny Berk
finstämt om höstens två sidor... höstruskigt ute men hemtrevligt inne...
2007-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors