Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förbannade vare alla föräldrar som inte orkar älskar sina barn


1.

Ett barn utan kärlek
som är älskad av få
en litet löv i vinden
som har så svårt att förstå

Natten är kung i hans sinne
ensam på väg i livet
begränsad åtkomst finns
på saker andra tar för givet

Han gråter förtvivlat tyst
viskar på hjälp fast ingen hör
en liten del av allt
som brinner när hoppet dör




Fri vers av Nicklasb
Läst 311 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-21 14:48



Bookmark and Share


    Laero
Jag önskar att vi kunde visa denna, för alla föräldrar som inte kan, vill eller har tid. För den säger så bra hur det är att leva utan det vi alla behöver.
2007-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Nicklasb
Nicklasb