En haikusvit som behandlar övergången från sommar till höst. 

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En haikusvit som behandlar övergången från sommar till höst. 




***Transition*** - haikusvit

 


I sanden
två fötter
ett snäckskal

 

 

Vi delar bröd
sparvarna
och jag

 

 

Bakom uthuset
finns stigen som leder
någon annanstans

 

 

Bävern dök ner
när jag
dök upp

 

 

Åskan mullrar
regnet mot fönsterblecket
blixtarna

 

 

Septemberregn
söker tillfälligt skydd
under en lönn

 

 

I vattenpölen
tre gula löv
ett brunt

 

 

På kullen
vid slutet av grusvägen
övertänd lönn




Bunden vers (Haiku) av Fuyoh
Läst 489 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-09-21 16:54



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
om jag vore ett septemberregn hade även jag absolut sökt skydd under en lönn, fast om jag vore regnet skulle skyddet blott vart skämt och lögn
2007-10-18

  sister mary
Läckra ögonblick som träs på ett hösthalsband eller ett sent blåbärsstrå...
2007-10-12

  Annette Andersson
Mycket fin haikusvit dör varje haiku kompletterar nästa...
2007-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Fuyoh
Fuyoh

Mina favoriter
aprilsamling
Kort uppehåll