Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vet att den är kort och jag vet att den rimmar fastän jag hatar rim men så är det faktiskt


Och någonstans ligger fjärrkontrollen till mina känslor och zappar mellan kanalerna och det finns in

I mina lungor är luften
varm & förorenad
det svider när jag andas in
det är döden som passerar
jag vet att mitt hjärta slår
jag vet hur det ska kännas
och jag vill hitta tillbaka
en tid då känslor kunde brännas

mina ögon glider ur din blick
det blir jue lätt så
att hur mycket man än vill det
så vågar hjärtat inte slå


i dina händer faller världen isär
trasslar in dig i formuleringar
om allt som var
om det som inte längre är
i motljus blir du kantigt blek
vassa blixtar från din kamera
ett suddigt motiv
och skuggorna som svek

mina ögon glider ur din blick
det blir jue lätt så
att hur mycket man än vill det
så vågar hjärtat inte slå



men det gör det ändå.













Fri vers av osams
Läst 1165 gånger
Publicerad 2007-09-26 20:46



Bookmark and Share


  shakespearerules
alltid bäst ändå. även om jag också hatar rim
2007-09-29

  Emil Brage
Riktigt bra:) \"i motljus blir du kantigt blek
vassa blixtar från din kamera
ett suddigt motiv
och skuggorna som svek\" Snyggt
2007-09-26
  > Nästa text
< Föregående

osams
osams