Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade den bland mina texter, ca 10 år gammal tror jag...


vem var han?

han ville inte känna för mycket
aktade sig noga
vaktade sin tunga och tanke
nog behövde han mig
men pressade in allt annat
framför

såg till att luftfrum fanns
intill hans skugga
som om hans sinnebild
inte räckte till mer
än arbetet och barnen

ve den som rör något
gör intrång för tydligt
då skrynklade hans ansikte ihop sig
i all sin ansats att försöka dölja
att jag trampat på för mycket
i ullstrumporna

så insåg jag trots
all samhörighet
måste jag vända honom ryggen
i mina skrikande strumpor




Fri vers av Kim VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-21 22:17



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en frågans och längtans känsla väl förmedlad...skymtar även ett obehagligt intrång, besvikelse...
2008-10-08

  Ulf Lagerholm
\"...såg till att luftrum fanns
intill hans skugga...\"

\"...i mina skrikande strumpor..\"

är ju magnefik poesi -

skulle dock önska att texten
reducerades, för mycket
transporterande

du har ju blicken-
exploatera den!!!
2007-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP