Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

?!

de där fågelfjunen som
katten kräktes upp
så avslöjande på parketten
uppätna av den söta
pussmunnen
det var verkligt osmakligt
osmakligt verkligt




Fri vers av Kim VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-21 22:23



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
texten ser ut att vara skriven av en 37-åring,
kan det verkligen vara möjligt?
du är säkert knappt en dag över 25...
2007-12-05

  Antropofagen
Grouse. Men den bollen kommer nog upp igen. Förr eller senare, tolkar jag.
2007-09-22

    Issand.
å ;(
2007-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP