Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
instängd


jag har nycklen till ditt hjärta

Jag har nycklen till ditt hjärta,
den tillhör inte mig!
ta tillbaka den,
NU!
Du kan inte lägga ditt liv i mina händer.
Du kan inte ge mig ansvaret
för din lycka eller olycka.
Det är inte rättvist!
Jag stänger dig inne
du måste gå vidare.
du lever i en egen värld,
i en bubbla
uppbyggd av hopp
om något jag inte kan ge dig.




Fri vers av härochnu
Läst 256 gånger
Publicerad 2007-09-21 23:44



Bookmark and Share


    eva m h
Bra skrivet med insikt att var och en har ansvar för sitt eget liv!
2007-09-21
  > Nästa text
< Föregående

härochnu