Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reagera!


Prata med mig

reagera

hör mig!

jag når dig inte

jag är maktlös

SVARA!

jag har gråtit

jag har svurit

jag har bett

jag har skrikit

jag har ignorerat

hör mig

se mig




bry dig…




Fri vers av härochnu
Läst 249 gånger
Publicerad 2007-09-21 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

härochnu