Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om någon var en personifierad smilgrop skulle det va du

smilgropar, fast det har du väl inte
du pratar ju alltid så vitt och brett och avundsjukt om mina
men du känns så,
smilgropar
vare sig du vill det eller inte
det är du.

i alla fall idag när jag inte kan sluta minnas
din färggalda tofs och dina hamsterpip
idag är en dag att titta blygt ner i skrivhäftet
och känna mig grundlurad
men ändå nånstans dra lite på munnen åt det
och känna fjäderskutt i bröstet
ner till tårna

idag dansar jag ivrigt men i camoflage efter din pipa
och du är idel smilgropar
i mina ögon
andra dagar vill jag slakta dig lånsamt med en
motorsåg av valfritt märke

Och det borde kanske skrivas långa analyser av vår relation,
men jag är rädd att det finns alldeles för lite plats
för oss och vad vi är
emellan raderna




Fri vers av Orden flyger
Läst 411 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-22 00:31



Bookmark and Share


  glittertindra
vackert om kärlek... det kanske finns inre, mentala smilgropar.. :)
2007-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Orden flyger
Orden flyger