Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är så mycket man borde... var tog medmäsnkligheten och den goda viljan vägen?


Du borde förstå


Du ger

dom tar

du ger

dom tar

du ger,

men får inget tillbaks.

Man kallar dig naiv,

man säger att du borde förstå,

att du får skylla dig själv.

Du visar din tillit

dom

utnyttjar den




Fri vers av härochnu
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-22 00:34



Bookmark and Share


  Tuzze87
Det här finns det för mkt om i vår värld tyvöärr...bra!
2007-09-22
  > Nästa text
< Föregående

härochnu