Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vårvinter dag


En klar vårvinterhimmel
Ett värmande solsken
En sprudlande känsla
En snödroppe
Ett moln av rök ur näsa och mun
En svindlande lycka
Ett skrattande barn
En gammal man med käpp
En vårvinterdag




Fri vers av härochnu
Läst 245 gånger
Publicerad 2007-09-22 00:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

härochnu