Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skulle jag kunna kalla dej ett hem?


jag tror jag kan ta saker och ting som de är nu säger hon
och det är det enda jag har och det är ingenting
men jag vet så väl att jag har det den här gången och det
är en förmögenhet
jag har aldrig riktigt haft råd med verklighet förut
men jag vill sej dej
jag vill veta vem du är
skulle jag kunna kalla dej ett hem?
alltid få plats i dina ögon?
har ditt hjärta något dansgolv? brandutgång?
skulle du älska skiten ur mej?
du förstår, jag är bara ännu en vilsen fågel när vintern närmar sej
jag tror jag ser nånting i dej
och om jag vet vad det är
så är det
vad jag ser
är det du?
eller är du ännu ett stängt fönster jag skulle krasha rakt in i?




Fri vers av Elin Lindkvinna
Läst 370 gånger
Publicerad 2007-09-22 11:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin Lindkvinna
Elin Lindkvinna