Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en av de sämre.


hoppets topp.

~

minnen uppkallade efter dig
har under en tid slickat mig i ryggen,
en förskjuten vän jag nu söker.

jag slänger iväg kyssar där jag balanserar på toppen
vinden bär med sig spåren av saknad,
jag hoppas de når fram i tid.

~




Fri vers av Elália
Läst 577 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-22 14:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elália
Elália