Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriven -97


Öppna öron

har sett dig sova ute
med dina lika stora syskon
din muskulösa mamma vaktar
det är kväll
du gråter
av hunger

kommer inte undan
det går i falsett
får mig att spännas
som en båge
delar din gråt
helt och fullt

fötterna vill bara springa
ned till dig
ta upp dig i min famn
hålla om dig, ge dig
mat kärlek värme
du får inte gråta mer
skrika rätt in
i mina öppna
öron

men jag får inte
vänja dig vid mig
allt som är självklart
för en liten hjälplös valp
borde så vara
också i Indien

en dag är du och dina
syskon försvunna
när jag kommer hem
bara din stora mamma kvar

ingen vill svara
på vad som hänt
jag blir ursinnig
vill bara åka hem
vill inte vara kvar här
mera i landet
\"no problem\"







Prosa (Prosapoesi) av Kim VIP
Läst 325 gånger
Publicerad 2007-09-22 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP