Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärtan..

Såren inom mig blir allt mer djupare och djupare..
smärtan i bröstet går inte att beskriva..

man vill bara försvina från allt och alla..



det är så hemskt!




Fri vers av Sup3rm4n
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-22 19:17



Bookmark and Share


    Issand.
usch
2007-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Sup3rm4n
Sup3rm4n