" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




I storm och stiltje när vingarna bär


Uppfångas i en drömsk stormvind,

vaknar upp i verklighetens stiltje

och flyger uppburen av egna vingar.




Fri vers av Lejonhjärtas poesi
Läst 1001 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2007-09-22 21:32



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
En poetisk pärla.
2009-01-08

  Lyckohäxan Enediel
Bästa sortens vingar det är
När man sin egen själ bär

Fint skrivet det här :)
2008-05-06

  mia.här å nu
vackert och poetiskt skriven
mycket känslosam
2007-11-29

  KristinaE
.. kraften från inom oss själva är den som bär oss! Tycker om ditt sätt att finna detta genom orden.
2007-11-25

    Erika H
Av egen kraft. När det behövs allra bäst. När det inte behövs alls. Av egen kraft. Att flyga. Att landa. Att vara.

En kort text med mycket innehåll. Vackert skriven. Mjuk penna med varmt bläck.

Gillas mycket.
2007-11-18

  Stjärnöga
Så underbart du beskriver det!
De vingarna lyfter dig och håller
din kurs rakt på målet!:)

Jättefin dikt! :)
2007-10-14

  Elin?
jag fattar inte
2007-09-29

  R-M
Ja...om d var så enkelt..
2007-09-27

    theredroses
Fint skrivet..:)
2007-09-26

  Daniela Linder
Ah gillar. lite lekande på ngt sätt.
2007-09-25

  Vilsen Annette-hittar vägen
Mycket vackert
och dina vingar kommer bära dig långt!
2007-09-23

    Lindizz
Mycket vackert med drömmars poesi..fint!
2007-09-23

  hero40
Att fångas i en drömsk stormvind
men med egna vingar att flyga
i verkligheten. Tankevärd text
med poetiska vingar!
2007-09-23

  Inkarasilas
Så ska det vara,
du soloflyger snyggt!
2007-09-23

  "Silver" VIP
Tre vändningar, med ett starkt jag vid slutet, mycket fint!
2007-09-23

  aol
finfin poesi bravo bosse
2007-09-22

  charlotte hedendahl
Mjukt och vackert! Skönt när man vet med sig att ens egna vingar bär!
2007-09-22

  sabina stark
Flyger uppburen av egna vingar. Självinsikt underbart ;-)
2007-09-22

  -Ulla Tilemo- VIP
Åh, det var skönt att höra! Och skönt att med igenkännandets leende läsa din text, som alltid välljudande i sin mjuka framtoning.
2007-09-22

    Maria Malm
De egna vingarna är värdefulla.
2007-09-22

  nettizen
Livet är egentligen aldrig riktigt tråkigt, det blir vad vi gör det till.
Låter vi drömmarna lyfta oss så kan man nå oanade höjder. Mycket bra skrivet!
2007-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Lejonhjärtas poesi
Lejonhjärtas poesi