Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Frågan är retorisk.....


Jag lever - haiku x2


Hur är det möjligt
att leva utan den man
älskar över allt

Hur är det möjligt
att jag faktiskt sitter här
och överlever




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 435 gånger och applåderad av 9 personer
Utvald text
Publicerad 2007-09-22 23:40



Bookmark and Share


  stella
För att du upplevt kärleken, utan den hade du inte överlevt.
2007-09-24

  Cris
För att man älskar kanske !?
2007-09-24

  LassO
\"kärlek när den är som bäst
blir som värst
när den förhindras\"
2007-09-24

  * Ammi *
vi överlever det mesta ..
bra fångat!
2007-09-23

    Oprofessionell
bästa jag läst hitills ska du veta, bokmärkt
2007-09-23

  Patrick K
fyndigt skrivet, även förmedlar du en svår fråga.
bravo!
2007-09-22

  tuss
för att du lyckas fånga den där lverlevnadskänslan!

Du överlever!

Högsta betyg!
2007-09-22

  charlotte hedendahl
Det är en bra fråga! Känner väl igen mig! Du har som vanligt skrivit en mycker bra dikt!
2007-09-22
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP