Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
OBS! Det är inte en dagbok! I väntan på nytt stoff en dikt från arb.skrivarnas 2:a antologi också den av äldre datum(publ 98), hoppas det är ok att skriva ned den här...


ingen

blomman i vasen sträckte sina blad
spretigt upp mot lysrören
du lät så kort
inom mig var allt tyst
helt förgrämd tog du mina handleder
så hårt emot förr

regnet smattrade mot fönstret
på sal fem i Örebro
ögonblicket var snart utsuddat
rutan skakade till
när du lämnade rummet

lossade hennes grepp
om mina handleder
försiktigt

nu var livet mitt
bara mitt
fågeln i trädet utanför
skakade av sig
de efterhängsna vattendropparna




Fri vers av Kim VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-23 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP