Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med höstfägring stor



Med ett vackert höstlöv
skickar jag min hälsning
Om att bättre tider åstundar
Hösten är här och kylan också
Snart blir det kallare
och depressionen kommer
knackandes på fönstret
Kräver att bli insläppt
Att ha duntofflor gör ingen nytta
Din själ förfryser
och rimfrosten lägger sig
som ett hårt täcke runt din kropp
Men snart min vän
bara en liten minut av ditt liv
är kylans tid förbi
Värmen kommer åter i din kropp
och din glädje skall eka genom
själens alla blomstrande ängar




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-23 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt