Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

chapter 13


1. Bära pastellkläder

2. Festa

3. Göra nätterna långa

4. Placera oförskämt fräscha sommarfötter på tunnelbanesätena

5. Mata älsklingen med glass

Allt som jag har längtat till.


Han sa att, när jag är så där.. då vill jag bara gå ner och
fria på direkten. Månen sipprar sakta ner. Nja, det är inte
speciellt romantiskt. Men finstämt. Som en vit flygel stämd
av Beethovens \"Moonlight Sonata\". Inte en sån natt som
kan förgyllas ytterligare med champagne och rosenblad.
Vi stack inte ens ner fötterna i sanden och såg ut mot havet.

Vi lever tillsammans, vi lever för två.




Prosa (Novell) av Mangleshot
Läst 344 gånger
Publicerad 2007-09-23 23:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mangleshot
Mangleshot