Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

chapter 20


Den här novellen handlar ändå inte så mycket om alla på

Blodpumparvägen

Det måste bero på deras ständiga närvaro

Vi glömmer aldrig våra sammankomster och gratulationskort

Utöver det,

finns vi ändå där och behöver inte tilltala varandra
med namn längre




Prosa (Novell) av Mangleshot
Läst 440 gånger
Publicerad 2007-09-23 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mangleshot
Mangleshot