Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara skräp II





Man kan lära sej saker

av det folk skriver ner på parkbänkar




Fri vers av Mangleshot
Läst 377 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-25 21:41



Bookmark and Share


  Just Emotions
ja det kan man :)
2007-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Mangleshot
Mangleshot