Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

chapter 18


\"Du har blivit någon jag älskar.\"
Han lät håröm. Fast med rösten.

Våra omslingrande armar fyllde tomrummet
och
jag brydde mej inte om att jag gick miste om en massa andra tankar


Och bara efter en tids fallna andetag från din lya,
tar jag mina skor och går.



- I hear footsteps running around in my brain, sa han
och studerade glöden mellan pek- och långfingret
och följde med blicken den slingrande röken upp mot
takfläkten.
Han log snett åt det softa uttryck han just kommit
på i takt med originalet.

- Jag är poet för fan! Dina ögon är som tindrande vattendroppar
bland skogens mustiga stammar som sträcker sej mot den
välvda skyn och in i detta soliga titt-in. (Daram-dam-da-dam)

- Ja, det är verkligen poetiskt. Glöm inte att tacka och
gå ner från scen!




Prosa (Novell) av Mangleshot
Läst 490 gånger
Publicerad 2007-09-23 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mangleshot
Mangleshot