Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

chapter 19


Love om ljumma eftermiddagar

När jag kysser hans ögon, öron, hals, haka och mun
(som i välsignelse)

Han smakar salt efter obefintliga tårar

Det var härligt att det för en gångs skull var jag
som
samlat ihop våra känslor mot natten

Hans smakdimensioner smälte på min tunga, i ruljans,
fortfarande upptagen. Det blir så poetiskt då.

Love la på luren. Jag hörde vad som först lät som ett par
pimpinätta
klackar sparka i gruset bakom mej
sänkas
till tunga steg

Men jag vände mej inte om

För jag visste att om det var han,
så skulle det inte förvåna mej




Prosa (Novell) av Mangleshot
Läst 462 gånger
Publicerad 2007-09-23 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mangleshot
Mangleshot