Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

chapter 15


När jag grät den natten kom jag ihåg en låt av Nick Drake
(Please beware of them that stare, they´ll only
smile to see you while your time away...)
Jag undrade varför han hade tagit livet av sej

Nick Drake och hans gitarr pulserade i vemod och E-moll
(liksom jag och mitt avdunstade vattenglas)

Jag hade suttit ganska länge och väntat på att stjärnorna
skulle trilla ner i Atlanten så jag kunde fiska upp dom

- haha, nej ingenting sånt!

Men det är en lättare förklaring än att

\"Buhu, min pappa gör mej psykiskt sjuk!
Han fick mej t o m att andas i en ICA kasse igår!\"

Sånt låter inte bara patetiskt i teorin.




Prosa (Novell) av Mangleshot
Läst 409 gånger
Publicerad 2007-09-23 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mangleshot
Mangleshot