Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vännerna


Omgiven av omvalda

gång på gång på gång på gång, blir dem mitt val

de som bränner
men aldrig svider
och vi skrattar oftast.

vi växte samman i tillfällen av tidsfördriv, och vi kan prata i timmar
och timmar och timmar,

om inget
om allt
om allt, om inget, om och om igen

dom omvalda som hänger sig kvar
utan kedjor och tappra försök

dom som

är

jordens dragningskraft




Fri vers av frig
Läst 397 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-23 23:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frig
frig