Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Striptease



Naturen börjar \"klä av sig\" inför vintersömnen
Man klär sig efter väder
Men varför är det så svårt att klä sig efter livet?

Om du värmer
min själ
älskar jag dig

Tänk vad några gulliga meningar kan göra underverk




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 302 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-24 09:30



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Härligt,ärligt och värdefullt! Ett bra sätt att hålla värmen!
2007-09-24

    sunnanvind
Sant så in i vassen!
2007-09-24

  Cris
Ja, jag håller med små gulliga ord kan värma otroligt mycket!
2007-09-24
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt