Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför?

Du säger att det är mig du vill ha,
Du säger att det är mig du älskar,
Du säger att jag är allt för dig..
Men varför funderar du då på att lämna mig?




Fri vers av Maria C
Läst 252 gånger
Publicerad 2007-09-24 11:01



Bookmark and Share


  Niklas Gladh
jävligt bra fråga...

varför?
2007-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Maria C