Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

konsumera

jag träffade en gammal man på konsum förra veckan
han sa, salami är gott på smörgåsen
jag sa, jag tar skinka

han berättade att han hade varit tillsammans med sin fru i 51 år
nu var hon död
så han hade lärt sig laga mat själv, ja han var till och med riktigt duktig

han sa, hon var den vackraste kvinnan i världen...




Fri vers av LaPetiteRobeNoire
Läst 879 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-24 12:16



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
jag ryser när jag läser denna.. mycket bra..bokmärks
2007-09-28

  Jessica Ebbesson
Vackert betraktad vardagshändelse!
2007-09-24

  Catrin
Sådan där små vardagligheter är så trevliga och kan göra att man ler i en hel dag... nu gladde du min.
2007-09-24

  Människa
Fin ^^ Kan inte säga mer, men jag tyckte om den. Ett litet guldkorn av verklighet bland alla flummiga dikter på den här sidan...
2007-09-24

  Obnoxious
Åh söta lilla gubbe! Tog du med han hem?
2007-09-24

  Markattan
Jag tycker om det här jordnära fragmentet ur vardagen med sitt helt ljuvliga slut.
2007-09-24
  > Nästa text
< Föregående

LaPetiteRobeNoire
LaPetiteRobeNoire

Mina favoriter
Redan