Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1:, 2:a, 3:e eller kanske 4:e

det skulle ju vara tredje gången gillt
det skulle ju vara idag
det skulle ju vara jag

så satt jag där på bänken i stadsparken och grät
och bara du kunde trösta mig

för visst kan det bli gillt fjärde gången




Fri vers av LaPetiteRobeNoire
Läst 455 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-24 12:21



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
gillar den.. talar om hopp.. men jag vill ta bort de överflödiga \"ju\"
2007-09-28

  Obnoxious
ett
två
tre
på det fjärde ska det ske
på det femte gäller det
på det sjätte smäller det
2007-09-24

  Catrin
Gillar din titel och sättet du uttrycker vårt aldrig sinande hopp...
2007-09-24

  Obnoxious
Ja, och blir det inte det så funkar den 5te oxå :)
2007-09-24
  > Nästa text
< Föregående

LaPetiteRobeNoire
LaPetiteRobeNoire

Mina favoriter
Redan