Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aprilkväll

 

På den sköra ytan

av det manifesterade

rör sig mörka moln över himlen

 

svanen   tvättar sig vid kajkanten

 en okänd stjärna lyser

 

det är allt jag förmår nu

när galaxerna vänder

 

förgården till natten

bär tysta andetag




Fri vers av Rachel Roth
Läst 294 gånger
Publicerad 2005-04-19 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth