Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
blott tid och plats


en talande postit

felstavat namn
gul
opersonlig

ofullständig





Fri vers av AektaBlond
Läst 206 gånger
Publicerad 2007-09-24 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond