Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Blod

Du ser på mig
som du ser på en snigel.
Du tycker att jag
slemmar ner din tillvaro
och gör mitt bästa
för att vara så långsam
som möjligt.

Men vad du inte ser
är att jag hatar dig.
Och vad du verkligen
inte ser
är att jag älskar dig.

Jag skulle så gärna
få vingar, och flyga långt,
långt bort från dig.

Med falkens snabbhet
skulle jag lämnat dig
kvar med endast en fjäder
att sätta i hatten.

Allt är kärlekens fel
ingenting är hatets fel.
Kärleken gör mig svag,
långsam, och jag förblöder.

Just det ja,
du märkte kanske inte
att det slem du såg
faktiskt var blod.

När jag nu väl
fått mina vingar
kan jag flyga vart jag vill.




Fri vers av Sebastian Myrander
Läst 333 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-24 22:08



Bookmark and Share


  Just Emotions
stark text.. applåd*
2007-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian Myrander
Sebastian Myrander