Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kallar du mig...

 

 

 

 

bitter. bitter? bitter?!

 

var nådig och ödmjuk
snälla söta du
säg galen


för galenskap
har mer tröst
än bitterhet

 

bitter?

 

en fast form.

den skrattar
åt den som gör
sig illa
och skär sig
i skratten.
sår som läks
med mera salt
på den som
blöder.
besvikelse
som tröstas
med full rustning
i form av
passiv agression
och defensivt uttryck

 

som ett svart hål
slukar den varje
ljusglimt
och trivs.
ja just det.

 

trivs i sina
egna låga
förväntningar
och höga
besvikelser
trivs i sitt
eget skit
och skyller
smaken
på "alla andra"

 

smakar jag

 

 

bittert?

 

eller är
det bara du.

 


som bittert
har förstått
att du inte
får smaka mig

 

 

 

 

 




Fri vers av fossie
Läst 446 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-09-24 22:37



Bookmark and Share


  Carlita
jag tror på det sista, att det är bitterheten över att inte få insupera lite söt fossie

skön text du levererar kring bitterhetens art

och jag vill passa på att poängtera att du är totalt jäkla toksnygg på din nya bild :)

kram C
2007-09-24
  > Nästa text
< Föregående

fossie
fossie