Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kladd som jag skrev för läääänge sen


Grråter?

Gråter
utan att veta varför
tårarna bara kommer
oväntat
olägligt
och jag låter dem rinna
för vad kan jag göra?
Tårarna vill rinna
tårarna rinner
jag vet inte varför
men
jag gråter




Fri vers av CaPsyco
Läst 467 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-29 23:04



Bookmark and Share


  Angeldust
Gråt rensar själen så låt gråten komma ut Kram Tinny ( visste du att det är en styrka att gråta )
2008-02-05

  Scar
Kan vara skönt att gråta ut ibland. Även om det är en småsak.
=)
2007-12-30
  > Nästa text
< Föregående

CaPsyco
CaPsyco