Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tick Tack...

Sitter...

Står...

Ligger...

Mina ögon följer sekundvisaren konstant...

Tick...
...Tack...

Som ett eko i min skalle...

Hör jag hur tiden långsamt skyndar iväg...

Tick...
...Tack...

Som ett eko i min skalle...

Hör jag hur tiden skriker åt mig...

Stressar mig...

Mot nåt...

Men när...?

Jag ser visarna på klockan gå varv efter varv...

Undrar bara när...

När stannar klockan...

Då batteriet är slut...

Hjärtat slutat slå...

Det sista...

Tick...
...Tack...

Har gått...

Då är allt slut...




Fri vers av Jesse
Läst 548 gånger
Publicerad 2004-03-06 12:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesse
Jesse